Wat kan ik voor u doen?

Prijzen en pakketten

ClearHet Zilver-pakket

Ik ontwikkel een WordPress website of blog op basis van een gekozen template. U kunt kiezen uit een paar standaard modules. Denk daarbij aan slideshows, een contact formulier of een kalender. U levert de teksten en fotomateriaal digitaal aan.

OrangeHet Goud-pakket

Ik ontwerp en ontwikkel een maatwerk WordPress website of blog. U bepaalt welke modules u aan de website wilt toevoegen. Denk hierbij aan een meertalige site, automatische formulieren of een reserveringssysteem. U levert de teksten en afbeeldingen digitaal aan.

 

Kosten: € 200 - 350 

Kosten: € 350 - 2000

Green3

Strippenkaart website

Als uw website klaar en opgeleverd is, wilt u misschien hulp bij het bijwerken, aanvullen of veranderen. Hiervoor kunt u bij ons een strippenkaart kopen. Met deze strippenkaart koopt u vooraf en voordeliger uren in die u kunt gebruiken voor het veranderen of aanvullen van uw website.

Green1

Strippenkaart tekst

Als u hulp wilt bij het schrijven van de teksten voor uw website of blog, dan kunt u bij ons een strippenkaart kopen. Met deze strippenkaart koopt u vooraf en voordeliger uren in die u kunt gebruiken voor het maken van teksten voor uw website of blog.

De strippenkaart blijft 2 jaar geldig.

Kosten: 10 uur € 250

De strippenkaart blijft 2 jaar geldig.

Kosten: 10 keer 1/2 uur € 200

Blue2Onderhoudscontract

Als u hulp wilt bij het onderhouden van uw website of blog nadat deze klaar en opgeleverd is, dan kunt u bij mij een onderhoudscontract afsluiten. Ik zorg dan voor de regelmatige back-ups, controles en de beveiliging van uw website of blog.

 

Kosten: € 20 euro per maand

   

NB: alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Voor onze Algemene Voorwaarden kunt u gebruik maken van de volgende link: Document